Culturism

Atât culturiștii cu experiență cât și amatorii de sală trebuie să acorde o atenție sporită aportului nutrițional, așadar nu e de mirare că suplimentele sunt extrem de populare în rândul amatorilor de culturism. Se spune adesea că succesul în culturism înseamnă 30% antrenament și 70% alimentație.

Gama

Fie că dorești să crești în masă musculară, să-ți îmbunătățești performanțele de antrenament, să-ți stimulezi procesul de recuperare sau să elimini țesutul adipos nedorit, avem o gamă largă de produse pentru a te ajuta să-ți duci programul de antrenament la un alt nivel. Gama noastră de produse pentru mușchi și forță oferă selecția ideală de pudre proteice, aminoacizi, gainere și formule de recuperare, pentru a te asigura că beneficiezi de nutriția de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele.

Produse recomandate pentru culturism

Fotbal

Nutriția joacă un rol extrem de important atunci când trebuie să faci față în mod regulat cerințelor programului de antrenament și partidelor. Fotbalul necesită mai mult decât un nivel ridicat de pregătire fizică din punct de vedere cardiovascular, jucătorii trebuind să aibă, de asemenea, atât viteză, forță, agilitate cât și putere. Este esențial să te asiguri ca ești alimentat corespunzător pentru a-ți menține rezervele de energie la un nivel ridicat, pe parcursul întregii partide, iar pentru cei care joacă în mod regulat, recuperarea este, de asemenea, esențială.

Gama

Gama noastră completă de suplimente poate furniza toate substanțele nutritive de care ai nevoie pentru a deține controlul total asupra jocului, atunci când contează. Îți oferim o selecție variată de formule de recuperare, produse pentru performanță sportivă și batoane energizante, adecvate atât pentru amatori cât și pentru echipele consacrate de sportivi profesioniști.

Produse recomandate pentru fotbal

Rugby

Deși accentul va diferi în funcție de poziția în teren, jucători de rugby de succes trebuie să posede o combinație de viteză, agilitate, putere și forță. Pentru a alimenta aceste cerințe fizice, este vital ca aceștia să urmeze un plan de nutrițional detaliat și bine structurat.

Gama

Fiind utilizată de către St. Helens RFC, Castleford Tigers și Exeter Chiefs, selecția noastră de pudre proteice, produse pentru rezistență, formule de recuperare și suplimente pentru creșterea în greutate reprezintă o alegere ideală pentru jucătorii de rugby de toate nivelurile. De asemenea, îți oferim un Rugby Triple Pack, care conține trei produse esențiale pentru a te asigura că nu ieși niciodată pe locul al doilea.

Produse recomandate pentru rugby

Box/MMA

Sporturile de contact precum boxul și artele marțiale mixte (MMA) necesită o condiție fizică absolut incredibilă. Nivelul de pregătire fizică necesar pentru a avea succes în aceste sporturi face ca alimentația să fie o componentă esențială a pregătirii fizice.

Gama

Gama noastră de suplimente pentru box și MMA a fost creată special pentru luptători.

Gama include o selecție de proteine, carbohidrați și formule de recuperare, care sunt perfecte pentru profesioniști sau pentru cei care doresc să își ducă antrenamentul la nivelul următor.

De asemenea, îți oferim un Bundle, care include o combinație de produse esențiale pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele de antrenament și să îți îmbunătățești performanțele, indiferent de sportul de contact practicat.

Produse recomandate pentru Box/MMA

Atletism

Fie că este vorba despre un eveniment pe distanță foarte mare sau pe distanță mai mică, nivelul de solicitare fizică pe care îl impune, atletismul presupune un plan nutrițional structurat, în vederea sprijinirii și promovării unui nivel optim de condiție fizică. Prin implementarea unui program de antrenament structurat și a unei diete detaliate, atleții își pot îmbunatăți considerabil performanțele.

Gama

Gama noastră de produse pentru atletism conține o selecție variată de carbohidrați și proteine, create pentru a te ajuta să nu clachezi atunci când contează cel mai mult.

Oferim o selecție de formule cu conținut bogat de carbohidrați, vitamine și minerale create să ofere organismului o eliberare susținută de energie, fie că este vorba despre o cursă caritabilă de 5 km sau un ultra-maraton de 50 km.

Produse recomandate pentru atletism

Ciclism

Fiind una dintre cele mai solicitante discipline din punct de vedere fizic, nutriția joacă un rol extrem de important în ciclism, la toate nivelurile, de la combaterea oboselii până la stimularea procesului de refacere. Intensitatea efortului depus în cazul disciplinelor de ciclism necesită un program nutrițional care să ofere energia, forța și rezistența necesare pentru a reuși.

Gama

Gama noastră de suplimente pentru energie și anduranță a fost creată în special pentru cicliști dar și pentru cei care fac exerciții de anduranță în mod regulat.

Gama include o selecție variată de carbohidrați cu acțiune rapidă cum ar fi gelurile energizante ENER:GEL și PRE:PARE pentru a-ți oferi explozii rapide de energie, pe lângă formula noastră renumită post-antrenament, RE:CHARGE.

Cei care doresc să-și doboare recordurile personale pot încerca și Beta Alanina sau Citrulina malat pentru a-și menține nivelul de performanță la cel mai înalt nivel, atunci când presiunea atinge cote maxime.

Produse recomandate pentru ciclism