Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

THE Pre-Workout+

Produs dezvoltat cu PhaseTech™

RON

THE Pre-Workout+

Produs dezvoltat cu PhaseTech™

RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

extra 10% reducere | COD: ANIVERSARE

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Alţi clienţi au mai cumpărat

Recenzii

Overall Rating : 4.6 / 5 (10 Recenziile clienților)
  • 8 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Raport pret-calitate 10/10

Gustul Portocale si Mango nu prea este pe gustul meu dar cu siguranta voi continua sa folosesc acest produs, stocul poate fi problematic cateoadata dar in rest produsul este excelent, pret foarte bun, pompare decenta, energie foarte buna, personal nu am experimentat "crashul" de energie. Urmatoarea aroma pe care doresc sa o incerc este sour gummy abia astept sa o incerc! concluzie: acest produs iti va garanta un antrenament reusit.

Merge bine cu:

Creatina

A fost util?

Gust amar

Inainte de acest preworkout am incercat C4, era super, la o cupa jumate avea un efect super bun, dupa ce s-a terminat... am zis sa achizitionez acest preworkout ( cu gust de sour gummy ), face foarte multa spuma, la inceput are un gust bun dar imediat dupa 1 secunda simti ca iti ia foc gatul venind un gust foarte foarte amar pe care trebuie sa l stingi cu orice lichid imediat dupa... Eu unul nu recomand. Plus ca nu isi face nici efectul cine stie ce cum.

A fost util?

Interesant

A fost prima data cand am utilizat acest tip de produs. Isi face treaba foarte bine, in opinia mea cel putin. In rest, se mixeaza excelent in apa si ca gust, cel putin cel pe care il am eu, e ok.

A fost util?

Extraordinar!

Azi mi-a ajuns acest pre-workout, si l-am și folosit, gustul de portocale si mango este exceptional. De la prima inghititura, simți furnici prin tot corpul, dandu-ti energia de care ai nevoie!

Merge bine cu:

Apa

A fost util?

Excelent

Excelent ! Produsul este de nota 10, isi face ft bine treaba ptr cei care intra in sala cu gandul de a fi mai buni decat ultima data !

Merge bine cu:

Apa.

A fost util?

Cel mai bun!

Cel mai bun pre-workout de pana acum, pe mine unul gustul nu ma intereseaza, ci sa-si faca "treaba". Ca un sfat pentru cei ce-l folosesc prima data, incercati cu jumatate de cupa prima oara.

A fost util?

Foarte eficient

Foarte bun ca si gust, se mixează bine si îți dă o mare energie timp de 2/3 ore, poți să depui mult efort fără să obosești.

Merge bine cu:

Crepture Creatin

A fost util?

Bun

Foarte bun chiar simti efectul si gustul e destul de bun

A fost util?

.....

wow noua imagine si o noua formula ..........cool

A fost util?

Bomba nucleară

Incercat sour gummy, cu siguranta imi voi comanda acest pre-workout de acum in colo. Imediat cum l-ai înghițit simti cum te furnica pielea si esti mai motivat ca oricand sa rupi fiarele.

Merge bine cu:

Singur e de ajuns

A fost util?