Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Pierdere în greutate

39 rezultate

Suntem aici pentru a te ajuta în efortul tău de a slăbi și îți oferim o gamă largă de suplimente de ultimă oră pentru a obține o musculatură perfect tonifiată.

Ai nevoie de un mic adjuvant care să te susțină la antrenament și să stimuleze arderea grăsimilor? Pastilele și comprimatele noastre pot fi un punct de pornire convenabil pentru rutina ta de fitness. Vrei să afli mai multe? Consultă gama noastră de produse de mai jos.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Cum pot să slăbesc?

Pierderea în greutate este simplă; pur și simplu obțineți un deficit caloric. Arta de a pierde în greutate nu constă însă în realizarea unui deficit caloric, ci în magnitudinea acestui deficit, în a ști când să iei pauze de la dietă, în a-ți păstra alegerile alimentare flexibile și nerestrictive, precum și în planificarea vieții după pierderea greutății.


Ce înseamnă deficit de calorii?

Un deficit caloric este pur și simplu atunci când cantitatea de energie pe care o luați din alimente este mai mică decât cantitatea de energie pe care o ardeți.


Cum pot obține un deficit de calorii?

Puteți fie să vă reduceți consumul de alimente, fie să creșteți numărul de exerciții fizice pe care le faceți (sau o combinație între cele două) pentru a obține un deficit caloric.


Suplimentele de pierdere în greutate pot ajuta la atingerea obiectivului meu de pierdere de grăsime?

Depinde de modul în care sunt folosite. Unele vă vor ajuta să consumați mai puține calorii, altele vă vor ajuta să ardeți mai multe calorii sau grăsime corporală. Cu toate acestea, dacă încă mâncați la un nivel de menținere sau surplus caloric, atunci pur și simplu nu veți slăbi; suplimentele pot doar să faciliteze obținerea deficitului pe care îl căutați. Suplimentele noastre pentru pierderea în greutate vă pot ajuta să vă sprijiniți dieta de ardere a grăsimilor.


Cum îmi calculez macrosul pentru pierderea în greutate?

Am dezvoltat propriul nostru macrocalculator ușor de utilizat. Vă sfătuim să citiți articolul și să încercați calculatorul!


Poate halterele să mă facă să pierd în greutate?

Poate ajuta în mai multe feluri! Nu numai că veți arde calorii în timpul sesiunii în sine, dar cercetările arată că antrenamentul de rezistență poate menține metabolismul ridicat timp de câteva zile după! De asemenea, vă va ajuta să păstrați mai multă musculatură slabă, care este un țesut mai solicitant de energie, ceea ce înseamnă că rata metabolică va fi protejată pe tot parcursul procesului de slăbire.


Care este cel mai bun mod de a pierde în greutate?

Cel mai bun mod de a pierde în greutate este să obțineți în primul rând un deficit caloric. După aceea, trebuie să vă gândiți să vă păstrați un nivel ridicat de proteine și să vă mențineți nivelul de exerciții fizice (pentru a păstra cât mai multă masă musculară slabă), să mâncați alimente dense din punct de vedere nutrițional în cea mai mare parte a timpului, dar să nu vă limitați și la opțiuni gustoase, cum ar fi ciocolata, precum și să dormiți suficient și să vă gestionați stresul.


Cum pot pierde grăsime și nu mușchi?

Cele două aspecte principale pe care trebuie să vă concentrați aici sunt: o dietă bogată în proteine (1,6 g pe kg de greutate corporală) și un program adecvat de antrenament de rezistență. După aceea, va trebui să vă concentrați pe somn, pe gestionarea stresului și chiar să vă uitați la unele suplimente (cum ar fi creatina, care poate ajuta performanța și îmbunătăți compoziția corporală).