Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

THE Thermo-X

Formula noastră super concentrată de slăbit, care te împinge la nivelul următor

  • Vegetarian
RON

THE Thermo-X

Formula noastră super concentrată de slăbit, care te împinge la nivelul următor

  • Vegetarian
RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

extra 10% reducere | COD: ANIVERSARE

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Alţi clienţi au mai cumpărat

Recenzii

Overall Rating : 4.4 / 5 (5 Recenziile clienților)
  • 4 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Dezamagita

Imi plac produsele de aici, in special colagenul pe care l-am tot cumparat, vitamina C plus alte vitamine..dar acest supliment nu mi se pare ca face ceva anume. Il iau inainte de alergat si ma asteptam sa imi dea o energie suplimentara..nimic; poate sunt chiar mai obosita. Pe partea de thermo...eu oricum transpir la o ora de alergat, deci nu mi se pare ca ma incalzesc mai tare. Poate e placebo pentru altii, nu stiu. O sa il termin, ca rau nu imi face, dar nu recomand. Si de slabit vreun pic sau plus de energie? NOP.

A fost util?

Exceptional

Urmaream sa slabesc foarte rapid in 2 saptamani. Iar planul meu a fost destul de extrem dar exceptional de amplificat de acest termogenic. Am folosit Carnitina, CLA, FatBinder si inainte dar cu ajutorul acestui termogenic totul a functionat mult mai rapid. Am luat doza dubla in prima saptamana si am baut 10 Litrii de apa pe zi si pot sa spun fara nici un fel de minciuna ca am slabit 7 kg in exact 14 zile iar eu nu sunt o persoana ectomorfa (care pune greu masa si slabeste usor)

Merge bine cu:

Carnitina Cla FatBinder Apa

A fost util?

Wow.

La inceput am fost putin sceptic , insa dupa primele zile de folosinta, rezultatele au inceput sa apara. Cu o alimentatie corecta si mers regulat la sala , rezultatele sunt formidabile. Luat in combinatie cu Impact Whey isolate , am reusit cel mai mult sa slabesc 1 kg / zi .

Merge bine cu:

Apa

A fost util?

👌🏻

Cel mai eficient si rapid arzător de grăsime din câte am încercat. E ideal pentru persoanele mai putin matinale, dar care totuși vor sa se antreneze cu spor dimineața.

Merge bine cu:

Glutamina+Bcaa+izolat proteic

A fost util?

Bun

Foarte bun

Merge bine cu:

Bcaa

A fost util?