Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Înlocuitori pentru mese

11 rezultate

Știm că îndeplinirea obiectivelor alimentare zilnice poate fi dificilă atunci când ești în mișcare. De aceea am creat o gamă întreagă de produse de înlocuire a meselor cu conținut ridicat de proteine pentru a te ajuta să obții carbohidrații, grăsimile și proteinele de care ai nevoie.

Batoanele noastre ultra-convenabile de înlocuire a mesei și gustările sunt concepute astfel încât să te mențină în formă, indiferent de obiectivele tale. Consultă gama noastră de mai jos pentru a descoperi ce funcționează pentru tine.


Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt înlocuitorii de masă?

Amestecurile noastre de înlocuire a mesei sunt suplimente care pot fi utilizate alături de o dietă echilibrată. De obicei, acestea conțin macronutrienți, cum ar fi carbohidrații, proteinele, și micronutrienți, cum ar fi vitaminele și mineralele. Astfel, se asigură că aportul de nutrienți de care organismul dumneavoastră are nevoie pentru a menține o greutate sănătoasă nu este afectat, chiar dacă încercați să vă reduceți aportul de calorii. Prin urmare, înlocuitorii de masă pot fi un sprijin valoros pentru obiectivele tale de pierdere în greutate. Avem, de asemenea, shake-uri înlocuitoare de masă vegane pentru cei care urmează o dietă bazată pe plante!


Care sunt beneficiile înlocuitorilor de masă?

Deoarece înlocuitorii de masă conțin adesea macronutrienți și vitamine, aceștia reprezintă o modalitate excelentă de a vă atinge doza zilnică recomandată, cu o dietă sănătoasă normală. Acestea pot consta în shake-uri dietetice pentru pierderea sănătoasă în greutate, batoane dietetice și gustări sănătoase. Înlocuitorii de masă care conțin proteine pot contribui, de asemenea, la menținerea și creșterea mușchilor, ceea ce ajută la susținerea progresului dumneavoastră după un antrenament intens - crucial pentru toată lumea, indiferent de obiectivul dumneavoastră de fitness. Ele pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a îmbunătăți senzația de sațietate, ceea ce, la rândul său, poate contribui la obiectivul dvs. de pierdere în greutate, deoarece, dacă vă simțiți sătul pentru mai mult timp după o masă, scade dorința de a mânca gustări zaharoase și nesănătoase.


Sunt sănătoși înlocuitorii de masă?

Depinde de modul în care sunt folosite în dieta dumneavoastră; cu siguranță nu ar trebui să fie folosite ca o "cârjă" în locul alimentelor cu densitate nutrițională, dar pot fi utile pentru cei care sunt în mișcare sau care se luptă să găsească timp pentru mese.


Sunt înlocuitorii de masă răi pentru tine?

Nu, nu în mod inerent, depinde de utilizarea lor în dieta dumneavoastră. Acestea vă pot ajuta să obțineți o masă densă din punct de vedere nutrițional pe drum, dacă vă luptați să găsiți timp.


Sunt înlocuitorii de masă buni pentru a pierde în greutate?

Dacă vă ajută să obțineți un deficit caloric, atunci vă pot fi de ajutor.


Ce shake-uri de înlocuire a mesei sunt keto-friendly?

În general, shake-urile de înlocuire a mesei nu vor fi compatibile cu keto, deoarece trebuie să îndeplinească anumite cerințe nutriționale pentru a fi clasificate ca înlocuitor de masă. Cu toate acestea, suntem una dintre foarte puținele companii care oferă opțiuni prietenoase cu dieta keto. Amestecul nostru Keto Blend este o alegere excelentă în acest caz, conținând 15 g de grăsimi prietenoase cu keto, 20 g de proteine și mai puțin de 3 g de carbohidrați pe porție!


Ce shake-uri de înlocuire a mesei nu conțin lactate?

Whole Fuel Blend, shake-ul nostru vegan de înlocuire a mesei, nu conține lactate.


Ce shake-uri de înlocuire a mesei sunt fără gluten?

Avem mai multe opțiuni fără gluten disponibile; Amestecul nostru de proteine pentru înlocuirea mesei și Amestecul de recuperare peste noapte sunt fără gluten.


Când ar trebui să luați înlocuitori de masă?

Produsele noastre de înlocuire a mesei sunt unice, iar unele pot fi administrate cel mai bine dimineața, la prânz, la cină sau chiar la ultimul lucru seara / în loc de o gustare. Stabiliți care produs se potrivește cel mai bine obiectivelor dumneavoastră și apoi decideți care este cea mai practică abordare pentru a-l încorpora.