Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Pre, intra și post antrenament

33 rezultate

Alimentează-ți ambiția înainte și în timpul antrenamentelor și realimentează-te după aceea, pentru a putea reveni la sala de sport pentru următoarea sesiune de antrenament. Îți oferim o gamă largă de shake-uri de recuperare pre-, intra- și post-antrenament pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt suplimentele pre, intra și post antrenament?

Suplimentele pre, intra și post antrenament sunt produse care se iau înainte, în timpul sau după antrenament. Toate suplimentele au scopuri diferite, de la a vă oferi acel impuls de energie atât de necesar înainte de antrenament pentru a vă sparge PB-urile până la a vă hrăni mușchii cu nutrienții de care au nevoie pentru a se recupera. Acestea pot veni într-o varietate de forme, cum ar fi tablete și pulberi - ideale pentru orice rutină de antrenament sau program agitat.


Care sunt beneficiile suplimentelor de antrenament?

Suplimentele de pre-antrenament vă pot împinge la limite prin furnizarea de ingrediente care stimulează energia, cum ar fi cofeina, care crește capacitatea de rezistență și îmbunătățește concentrarea.1 Fie că alergați acel kilometru în plus pe banda de alergare sau adăugați încă o placă de 5 kg la haltera dvs., suplimentele de pre-antrenament sunt ideale dacă doriți să vă faceți sesiunea de antrenament cea mai intensă de până acum. Intra-antrenamentele sunt perfecte dacă doriți să atingeți performanța maximă în timpul sesiunii de antrenament și vă pot ajuta să vă mențineți în sala de sport pentru mai mult timp, în timp ce post-antrenamentele sunt excelente dacă doriți să maximizați câștigurile și să vă ajutați mușchii să se recupereze.


Trebuie să iau un pre-antrenament?

Nu neapărat! Poate fi util să o folosești dacă te simți obosit sau dacă te lupți cu motivația de a te antrena în anumite momente!


Trebuie să iau un intra-antrenament?

Depinde de tipul de activitate; cei care efectuează exerciții de rezistență de lungă durată, cum ar fi alergarea și ciclismul, pot avea nevoie de nutriție în timpul antrenamentului pentru a susține performanța.


Trebuie să iau un post-antrenament?

Un post-exercițiu poate ajuta la optimizarea rezultatelor exercițiilor fizice; deși niciun supliment nu este o necesitate, acest lucru nu înseamnă că acestea nu pot face o diferență semnificativă în ceea ce privește performanța, recuperarea și compoziția corporală.


Trebuie să le iau pe toate 3?

Pentru aproape toată lumea, un post-antrenament ar fi de un beneficiu semnificativ și ar fi primul lucru pe care îl luați în considerare, apoi pre și intra sunt dependente de situația dvs. personală și de forma de exercițiu pe care o faceți.


Pot să merg la sală în zile consecutive?

Desigur, însă, este important să urmați un program de exerciții fizice structurat care să vă permită să vă odihniți, deoarece acesta este momentul în care vă recuperați și în care corpul dumneavoastră se adaptează.