Nutriție

PhaseTech™— Îți prezentăm noua generație de nutriție sportivă

PhaseTech™— Îți prezentăm noua generație de nutriție sportivă

Suntem bucuroși să îți prezentăm cea mai nouă inovație a noastră. PhaseTech™ este noua generație de nutriție sportivă, realizată special pentru a-ți duce antrenamentul la alt nivel și pentru a te ajuta să-ți atingi scopurile.

Folosind tehnologii noi, am dezvoltat trei amestecuri îmbunătățite care te vor ajuta în fiecare stagiu al antrenamentului tău, de când intri în sală până la stretching-ul de după antrenament.

PhaseTech™ este un ingredient cu furnizare inteligentă. Am folosit unele dintre cele mai bune, cele mai cercetate-științific ingrediente și le-am combinat cu unelte de activare cu eliberare progresivă unică. Să spunem mai simplu că, aceste ingrediente îi vor oferi corpului tău nutrienții de care are nevoie pentru o perioadă mai lungă față de celelalte suplimente care oferă totul într-o singură perioadă – astfel vei deveni mai puternic.

THE Pre-Workout+

Un mod sigur prin care poți începe puternic, THE Pre-Workout+ conține ingrediente care îți vor îmbunătăți performanța fizică cu noul nostru sistem PhaseTech™ de eliberare al Cafeinei  – toate acestea îți vor oferi energia de care ai nevoie pentru a vedea rezultate superioare.

Am conceput bine această formulă pentru a vă asigura că oferă trei puncte cheie pe care le considerăm esențiale pentru un pre-workout eficient.

  1. Vasodilatarea

Am intrat în acest joc cu ingrediente noi ca VASO6™ și L-citrulină pentru a îmbunătăți vasodilatarea și prin urmare circularea sângelui. Se știe că acest lucru îți oferă ‘pompare’— furnizând mai mult oxigen pentru a genera mai multă energie și pentru a furniza nutrienți.

  1. Concentrare & Energie

Setează-ți obiectivele și atacă-le. Am inclus ingrediente cercetate științific ca alfa-GPC și huperzine-A, care sunt utilizate pentru a îmbunătăți concentrarea.

În plus, cu aceste ingrediente populare ca beta-alanina care este folosită pentru rezistență, taurina și tirozina folosite pentru funcția neurologică, acest amestec puternic ar trebui să te ajute să-ți intri în ritm și să îți duci antrenamentul la un alt nivel.

  1. Absorbția nutrienților

Adăugând AstraGin®, care este cunoscut pentru îmbunătățirea absorbției aminoacizilor și BioPerine®, care este cunoscut că îmbunătățește absorbția vitaminelor și mineralelor, ne-am asigurat că această formulă te va ajuta să primești tot ce este mai bun din fiecare ingredient.

THE Amino+

THE Amino+ este cel mai inovativ supliment intra-workout. Formula PhaseTech™ oferă o eliberare pe etape a BCAA-urilor cu leucină și glutamină, toate acestea ajutând la sinteza proteinei pentru o perioadă lungă de timp. Acest lucru ajută la creșterea în masă musculară. Am adăugat, de asemenea,  KSM-66® Aswaganda, o plantă care ajută la îmbunătățirea stării de spirit.

THE Whey+

Și în sfârșit, dar cu siguranță nu în ultimul rând, pudra proteică pe care o merită antrenamentul tău. Ne place să credem că îți oferim tot ce îți trebuie – este o combinație foarte eficientă de izolat proteic de calitate, GroPlex™ și formula PhaseTech™ care conține BCAA cu leucină și glutamină adăugate.

Ce este GroPlex™? Am auzit întrebarea ta. Este un amestec unic realizat de o pudră proteică cu digestie rapidă și cazeină micelară cu digestie lentă – ele fiind aici pentru a-ți oferi instant proteina de care ai nevoie imediat după antrenament, dar și pe care o poți lua și pe drumul spre casă.

Cu GroPlex™ și PhaseTech™ combinate, THE Whey+  oferă o fereastră mai mare de timp pentru furnizarea proteinelor și aminoacizilor, alimentând  corpul pentru o perioadă mai lungă de timp, lucru care ajută la maximizarea creșterii și recuperării.

Pentru detalii

Acesta este o prezentare pe scurtă a acestui pachet, în cazul în care doriți mai multe detalii, am pregătit articole individuale pentru fiecare dintre acestea (da, sunt mult mai multe de spus despre aceste formule avansate), deci verificați THE Pre-Workout+, THE Amino+ și THE Whey+.

Dacă ți-ai dat seama ce pot oferi aceste produse premium, mai este un singur lucru pe care îl poți face. Eliberează puterea cu PhaseTech™ – următoarea generație de nutriție sportivă.

Referință

  1. Graham, T., Rush, J. și Soeren, M. (1994). Caffeine and Exercise: Metabolism and Performance.Canadian Journal of Applied Physiology, 19(2), pp.111-138.
  2. Zhang, H. și Tang, X. (2006). Neuroprotective effects of huperzine A: new therapeutic targets for neurodegenerative diseaseTrends in Pharmacological Sciences, 27(12), pp.619-625.
  3. Parker, A., Byars, A., Purpura, M. și Jager, R. (2015). The effects of alpha-glycerylphosphorylcholine, caffeine or placebo on markers of mood, cognitive function, power, speed, and agilityJournal of the International Society of Sports Nutrition, 12(1).
  4. AstraGin; NuLivScience; “Clinically Demonstrated to Significantly Increase the Absorption of Amino Acids, Peptides, Vitamins, and Other Nutrients in Intestinal Cells to enhance the Nutritional Value of Targeted functional Foods and Supplements
  5. Majeed, M., Badamaev, V. și Rajendran, R. (1998). Use of Piperine as a Bioavailability Enhancer.United States Patent.
  6. Mishra, L. C., Singh, B. B., & Dagenais, S. (2000). Scientific basis for the therapeutic use of Withania somnifera (ashwagandha): a reviewAlternative medicine review5(4), 334-346.
  7. Soop, M., Nehra, V., Henderson, G. C., Boirie, Y., Ford, G. C., & Nair, K. S. (2012). Coingestion of whey protein and casein in a mixed meal: demonstration of a more sustained anabolic effect of casein. American Journal of Physiology-Endocrinology and Metabolism303(1), E152-E162.

 

 



Myprotein

Myprotein

Scriitor si expert


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum